25/03 Jornada “Al Vallès, ens movem”: parlem de la regulació de les mascaretes transparents i de les necessitats de les persones amb sordesa al Vallès

25/03 Jornada “Al Vallès, ens movem”: parlem de la regulació de les mascaretes transparents i de  les necessitats de les persones amb sordesa al Vallès

Des de la Federació ACAPPS donem suport a l’impuls de l’associació ACAPPS Vallès.  Per això  organitzem una trobada en línia que tindrà lloc el dijous 25 de març adreçada a totes les persones, sòcies i usuàries, d’ACAPPS que viuen al Vallès (Occidental i Oriental).
 
En aquesta trobada tindrà lloc una xerrada sobre les mascaretes transparents, la seva necessitat però també la seva regulació i en quin punt ens trobem. També volem conèixer les necessitats de les persones amb sordesa i de les seves famílies de les ciutats i/o pobles del Vallès i treballar en actuacions per posar-hi solució. Finalment, tindrà lloc l’assembla general ordinària d’ACAPPS Vallès.
 
DIJOUS, 25 DE MARÇ. 18:00-20:00. Trobada en línia via zoom (t’enviarem l’enllaç per correu electrònic uns dies abans perquè t’hi puguis connectar).
AMB SUBTITULACIÓ. La trobada serà accessible amb la subtitulació en directe
CONFIRMACIÓ D’ASSISTÈNCIA: Si vols assistir és imprescindible que t’inscriguis perquè et puguem enviar l’enllaç a la trobada en línia:

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA-ASSEMBLEA ACAPPS Vallès (25/03)

PROGRAMA

18:00 Benvinguda a càrrec de Ramon Espinach, president de l’associació ACAPPS Vallès

18:10 Parlem de: 
Comunicar-nos en temps de Covid i de mascaretes. La regulació de les mascaretes transparents. Amb David Prujà, coordinador tècnic de la Federació ACAPPS.
18:40 Torn obert de preguntes

19:00  Dinàmica participativa:
Movem ACAPPS Vallès.  Volem conèixer quines necessitats teniu a les comarques -V. Oriental i V. Occidental- per potenciar accions de millora.
Sessió dinamitzada per David Prujà, coordinador tècnic de la Federació ACAPPS

19:30 Assemblea General Ordinària de l’associació ACAPPS Vallès
Obertura del procés electoral i del període de presentació de candidatures.
Precs i preguntes

20:00 Fi de l’acte

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *