Xarxa de Dones amb Sordesa Empodera’t: obrim un taller sobre la discriminació per discapacitat i per gènere

Xarxa de Dones amb Sordesa Empodera’t: obrim un taller sobre la discriminació per discapacitat i per gènere

Sovint no és fàcil identificar quan has estat discriminada en una situació pel fet de ser dona o de tenir sordesa. O si ho has vist clar, tampoc has sabut ben bé què fer davant la discriminació viscuda.

A ACAPPS pensem que el coneixement sempre empodera: conèixer els nostres drets per defensar-los i reivindicar-los, conèixer nous recursos i eines que ens poden ser útils en moltes situacions. Per això, et proposem un taller en discriminació per discapacitat i per gènere els propers 21 de juny i 5 de juliol, de 18:00 a 20:00.

SESSIÓ 21 DE JUNY: LA DISCRIMINACIÓ.

En la primera, parlarem de la igualtat de tracte i no discriminació, donarem eines per identificar i denunciar situacions de discriminació per motiu de discapacitat. 
Amb Iris Aviñoa, tècnica de Drets Humans, i Paula Arce, advocada de la Oficina per a la No Discriminació de l’Ajuntament de Barcelona.

SESSIÓ 5 DE JULIOL: DISCRIMINACIÓ PER GÈNERE

El segon taller s’enfocarà en les discriminacions per raó de gènere, per ser dona.
Amb Verònica Santoro, tècnica de la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps de l’ajuntament de Barcelona

inscripcions

El taller, les dues sessions, serà en línia via zoom i comptaran amb la subtitulació en directe. Uns dies abans del taller rebreu un enllaç per connectar-vos-hi a l’adreça de correu electrònic que ens indiquis. Per això és imprescindible que t’hi inscriguis:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL TALLER


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *