Necessites ser escoltat/da? Obrim els Grups de Suport a les persones amb Sordesa

Necessites ser escoltat/da? Obrim els Grups de Suport a les persones amb Sordesa

La pandèmia per la Covid19, que encara no hem vençut, està passant-nos factura a molts nivells. La incertesa, les etapes d’aïllament, la barrera de comunicació que han suposat les mascaretes, la pèrdua de relacions socials, i molts altres factors fan que, en general, ens sentim esgotats/des.

Per superar tot això i millorar el nostre estat d’ànim i la nostra autoestima, obrim nous Grups de Suport a les Persones amb Sordesa. Un espai de trobada amb altres persones que, com tu, tenen sordesa i on lliurement podrem explicar les nostres vivències, com ens sentim. On escoltarem als altres i serem escoltats.

Conduït per una psicòloga amb sordesa, que ha rebut rehabilitació audiològica i té experiència en grups de suport, volem crear un clima d’obertura i confiança, resoldre problemes i millorar l’autoestima. Perquè una altra manera de viure la sordesa no només possible sinó que, a més, millora el nostre benestar emocional.

Pre-inscripcions:

El Grup de Persones amb Sordesa començarà, previsiblement, el mes de juliol.

Si estàs interessat/da en formar-ne part, et volem demanar que ens facis saber les teves preferències, és a dir, si prefereixes fer les sessions presencials o en línia, setmanals o quinzenals, en quin horari tens disponibilitat… i intentarem, en la mesura del que puguem, ajustar-nos a les teves necessitats:

FORMULARI DE PRE-INSCRIPCIÓ AL GRUP DE SUPORT 


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *