T’ha sortit feina i no tens amb qui poder deixar el teu fill/a? Has d’anar a fer una gestió o necessites una tarda de respir?

T’ha sortit feina i no tens amb qui poder deixar el teu fill/a? Has d’anar a fer una gestió o necessites una tarda de respir?

El Servei de Famílies col·laboradores de l’ajuntament de Barcelona ofereix suport a famílies amb dificultats de xarxa social, familiar o econòmica que, de manera temporal, necessiten un cop de mà per atendre als seus fills/es.

Pots ser família beneficiària del servei i comptar amb el suport d’una família que tingui cura del/de la teu/va fill/a en cas de necessitat. Per això, cal que hi hagi també famílies col·laboradores, amb disponibilitat per tenir cura d’un/a infant per donar suport a una família.

Pots rebre -o oferir- l’ajuda per unes hores al dia o uns dies a la setmana, els caps de setmana o les vacances o per un llarg període de convivència per un màxim de 6 mesos.

A ACAPPS som professionals derivadors del servei!

Detectem la necessitat de la família, oferim el servei i, si hi està d’acord, la derivem al Servei de Famílies Col·laboradores. Si en vols saber més, si estàs interessat/da en rebre el servei o bé creus que pots ser família col·laboradora, posa’t en contacte amb nosaltres: saaf@acapps.org (Paula Quirante)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *