Arrenquem setembre amb els nous Grups de Suport per a les persones amb sordesa

Arrenquem setembre amb els nous Grups de Suport per a les persones amb sordesa

La pandèmia per la Covid19, que encara no hem vençut, està passant-nos factura a molts nivells. La incertesa, les etapes d’aïllament, la barrera de comunicació que han suposat les mascaretes, la pèrdua de relacions socials, i molts altres factors fan que, en general, ens sentim esgotats/des.

Per superar tot això i millorar el nostre estat d’ànim i la nostra autoestima, comencem, el 6 de setembre, els nous Grups de Suport a les Persones amb Sordesa. Un espai de trobada amb altres persones que, com tu, tenen sordesa i on lliurement podrem explicar les nostres vivències, com ens sentim. On escoltarem als altres i serem escoltats.

Conduït per una psicòloga amb sordesa, que ha rebut rehabilitació audiològica i té experiència en grups de suport, volem crear un clima d’obertura i confiança, resoldre problemes i millorar l’autoestima. Perquè una altra manera de viure la sordesa no només possible sinó que, a més, millora el nostre benestar emocional.

els horaris dels Grups de Suport:

Els Grups de Suport per a Persones amb Sordesa començaran el proper 6 de setembre.
D’acord amb les preferències de les persones fins ara inscrites, hem organitzat 4 grups, 3 es reuniran en línia i un presencialment a ACAPPS. Tots ells seran grups de format reduït i accessibles: les sessions en línia comptaran amb la subtitulació en directe i, per als assistents al grup presencial, disposarem de mascaretes transparents certificades.

Encara queden places!

Si estàs interessat/da en participar en un d’aquest grups, no ho dubtis i reserva la teva plaça:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ ALS GRUPS DE SUPORT DE PERSONES AMB SORDESA

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *