La música beneficia l’infant amb sordesa: nou webinar!

La música beneficia l’infant amb sordesa: nou webinar!

La capacitat d’aprenentatge dels infants és un tresor: descobreixen, experimenten, observen, aprenen tot allò que els ofereix el seu entorn. Els infants amb sordesa, amb implants coclears i/o audiòfons, descobreixen sons, absorbeixen i aprenen el llenguatge i, les famílies, els podem ajudar molt!

En aquesta formació parlarem de com podem utilitzar la música en el nostre dia a dia i en família per afavorir la seva audició i el seu llenguatge, enfortint vincles, divertint-nos i creant grans moments que recordaran.

El proper dilluns 25 d’octubre ens acompanyarà, en línia, la pedagoga i logopeda especialitzada en teràpia auditiva verbal Eliana Fredes. Sota el títol, Incloem la música en el nostre dia a dia? Fredes ens explicarà com utilitzar la música com a recurs per afavorir les habilitats auditives i lingüístiques dels infants amb sordesa.

Posant en valor la capacitat d’aprenentatge dels infants en totes les situacions, podem compartir en família cançons, ritmes i  sons que seran una oportunitat, per als infants amb implants coclears i/o audiòfons,  d’enfortir l’audició: de sentir més i millor

Per això serà una sessió pràctica en què Eliana Fredes ens parlarà de la importància de la música en el desenvolupament del llenguatge i de l’audició i del vincle emocional amb els fills/es; com incorporar la música en les nostres rutines diàries i quins recursos musicals hi ha per a infants amb pèrdua auditiva.

ANOTA-T’HO, INSCRIU-TE (enllaç inscripció)
dilluns, 25 d’octubre de 17:30 a 19:30
En línia via zoom

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *