Donem resposta als dubtes més freqüents sobre l’assegurança dels implants coclears amb Rafael Palacios, responsable de Jori&Armengol

Donem resposta als dubtes més freqüents sobre l’assegurança dels implants coclears amb Rafael Palacios, responsable de Jori&Armengol

Els implants coclears ho són tot per als infants i persones amb sordesa. Només que s’espatlli una de les seves peces, deixen de sentir-hi. A això s’afegeix que la seva tecnologia tan precisa implica uns costos elevats en la seva reparació i/o renovació. Per tant, tenir l’implant coclear assegurat en cas de robatori o d’un sinistre és essencial. Però què cobreixen i com es gestionen les incidències? D’això en volem parlar a ACAPPS el proper dijous 17 de març.

El proper dijous 17 de març hem convidat a ACAPPS a Rafael Palacios, responsable de la companyia d’assegurances Jori&Armengol i amb expertesa, des de fa dues dècades, en les assegurances per a implants coclears. Una assegurança essencial per a les persones i famílies usuàries de les pròtesis auditives, però que sovint ens plantegen molts dubtes. Per això, en aquesta xerrada Palacios donarà resposta a qüestions com:

Com funcionen les marques comercials audiològiques i com gestionen les incidències que tenim amb els nostres implants coclears?

Quina diferència hi ha en la gestió d’aquestes incidències en funció de si tenim l’implant coclear, o no, assegurat?

Quines són les causes més comunes en els sinistres? Els podem prevenir? Com hem d’actuar en cas de sinistre?

Torn obert per plantejar les vostres preguntes i dubtes!

INSCRIPCIONS A LA XERRADA (GRATUÏTA)

Formulari d’inscripció en línia. Per a qualsevol dubte o més informació: saaf@acapps.org o per whatsapp al 620 993 422 (Paula Quirante)

DIA | dijous, 17 de març. De 17:30 a 19:00

LLOC| Es podrà seguir la xerrada en línia o presencialment a ACAPPS: c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona. Amb mesures Covid19: gel hidroalcohòlic, distància i ús de mascareta transparent per part del ponent.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *