ACAPPS assoleix la certificació internacional Segell EFQM que avala la gestió de l’entitat

ACAPPS assoleix la certificació internacional Segell EFQM que avala la gestió de l’entitat

El Club d’Excel·lència en Gestió ha concedit, el febrer de 2022, la certificació internacional SEGELL EFQM per un període de tres anys, per la nostra gestió excel·lent, innovadora i sostenible basada en el Model EFQM.

Assolir aquesta certificació de qualitat ha estat possible gràcies a la formació facilitada per la Confederación FIAPAS, a la 
 implicació de l’equip tècnic i Junta Directiva i, molt especialment, de la constància en la formació i el treball de la Laia Sullastres, directora tècnica, i Xavier Font, coordinador del Servei d’Orientació i Inserció Laboral que han liderat el procés.

El passat 28 de maig, Ana Barrera, representant d’ACAPPS a la Confederación FIAPAS, de la qual en som entitat membre, va assistir a l’acte de lliurement del certificat de qualitat celebrat a Madrid. També han obtingut la certificació les entitats, també membres de FIAPAS, Atpansor (Teruel), Aspas (Salamanca), FEDAPAS (Extremadura), ASCAPAS (Plasencia) i la Confederación FIAPAS.

El Segell EFQM reconeix l’excel·lència en la gestió dels projectes i activitats de l’associació ACAPPS i ens anima a millorar la qualitat dels serveis i dels processos interns, vetllant per la innovació constant i sents conscients de les percepcions de les persones sòcies i usuàries.

ACAPPS rep el segell de qualitat EFQM juntament amb quatre entitats més de FIAPAS i la mateixa Confederación FIAPAS
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *