Trobada monogràfica: experiències amb els implants coclears

Trobada monogràfica: experiències amb els implants coclears

Internet ens omple d’informació i experiències sobre l’implant coclear però, a la vegada, l’excés o les experiències allunyades o poc realistes ens poden portar a dubtar encara més o a necessitar conèixer casos propers.

Per això, el dijous 9 de juny us convidem -tant a famílies com a persones adultes amb sordesa, que porteu implant coclear o que el/la vostre/a fill/a en porta, com aquelles que esteu a punt d’implantar-vos- per parlar, compartir la vostra experiència, expressar els vostres dubtes, pors o neguits o resoldre les qüestions més pràctiques de l’implant coclear.

Un espai on cada pregunta tindrà valor i on procurarem sortir amb una mirada més completa, real i propera a què és i què implica l’implant coclear en tota la seva dimensió. Conduirà la trobada Guillermina Achleitner, especialista en audició i llenguatge, audiòloga d’RV Alfa. Des de fa gairebé 9 anys s’ocupa de les programacions dels implants coclears a l’Hospital de Can Ruti.

Per facilitar la participació farem la trobada en format híbrid: podeu venir presencialment a ACAPPS o bé seguir-la en línia. Subtitularem en directe la trobada. Això sí, per assistir-hi cal que feu la vostra inscripció des del següent formulari:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA TROBADA MONOGRÀFICA IMPLANTS COCLEARS

Dia | 9 de juny, 17:30
Lloc| Jornada en format híbrid: presencial a ACAPPS (C. Nàpols, 351, baixos. Barcelona) i en línia via zoom.
Accesssibilitat | Amb subtitulació en directe i bucle magnètic.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *