Dimecres 15 de juny: assemblea general ordinària, extraordinària i electoral d’ACAPPS.

Dimecres 15 de juny: assemblea general ordinària, extraordinària i electoral d’ACAPPS.

Les persones i famílies sòcies esteu convidades a participar, com cada any, a l’assemblea general de l’associació ACAPPS. Aquest any, excepcionalment, es convoca l’ordinària, l’extraordinària i l’electoral, el dimecres 15 de juny. 

El format serà híbrid: presencialment a ACAPPS i també en línia, per facilitar que pugueu assistir. Esperem que ens acompanyeu!

La participació de les persones i famílies sòcies és molt important per al bon govern de l’associació

Aquest any celebrem, de forma excepcional, tres assemblees que tindran lloc el mateix dia, el dimecres 15 de juny de 2022. Cadascuna de les assemblees té uns objectius propis i, per tant, tenen un  ordre del dia propi. Per facilitar-vos la informació i evitar confusions, us detallem en aquesta única comunicació, l’hora i ordre del dia de cada assemblea.

L’assemblea se celebrarà en modalitat híbrida, presencialment i en línia.
PRESENCIALMENT A ACAPPS (local social): c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona.
EN LÍNIA: les persones que vulgueu seguir l’assemblea en línia, ens heu de facilitar, en el formulari d’inscripció, l’adreça de correu electrònic des de la que us connectareu (no podreu connectar-vos a l’enllaç de l’assemblea des d’una altra adreça per qüestions d’identitat).

IMPORTANT: per qüestions tècniques, només es podrà delegar el vot en una persona sòcia que assisteixi presencialment a l’assemblea. A l’enllaç de la convocatòria, podreu omplir la butlleta de delegació de vot. Un cop hagi signat una persona no es podrà tornar a editar la butlleta, per tant, cal que una persona ompli tots els camps que es demanen. Sí que s’admetrà la signatura de la segona persona. Un cop editat, ens heu d’enviar el document pdf omplert a acapps@acapps.org

DOCUMENTACIÓ: Tindreu a la vostra disposició al local d’ACAPPS tots els documents que es presentaran a l’assemblea (acta de l’any 2021, balanç econòmic i compte de resultats, carta de l’auditor, memòria d’actuacions de 2021, estatuts  i programma electoral) a partir del 10 de juny de 2022.També podeu demanar-nos que us els enviem per correu electrònic. Uns dies abans de l’assemblea, els enviarem a totes les persones inscrites.

INSCRIPCIÓ (NOMÉS PER A PERSONES I FAMÍLIES SÒCIES D’ACAPPS): Per a una millor organització, cal inscriure’s prèviament a l’assemblea des d’aquest formulari.

16.30 | Assemblea General Ordinària

L’assemblea ordinària és l’espai anual en què l’associació explica tota l’activitat i gestió de l’associació de l’any anterior. En aquest sentit, es fa el balanç econòmic i es donen els comptes de resultats, s’expliquen i es desglossen els ingressos de l’associació i les despeses; d’on es reben les partides econòmiques i a què es destinen. També és un bon moment per conèixer tota l’activitat que genera l’associació en totes les seves àrees: l’àrea de famílies i d’atenció a les persones amb sordesa i l’àrea d’orientació i inclusió laboral.  A més, ens acompanya l’equip de la Federació, per fer-nos una pinzellada de la tasca feta en incidència política, en accessibilitat i en comunicació, serveis que es presten a l’associació.  Finalment hi ha un torn obert de paraula perquè totes pugueu aportar la vostra visió i expressar suggerències i propostes.

ORDRE DEL DIA:

1. Aprovació de l’acta anterior.2. Aprovació dels comptes anuals de 2021
3. Aplicació dels resultats.
4. Memòria d’activitats de 2021.
5. Accions 2022.
6. Quota de socis/es de l’associació ACAPPS
7. Precs i preguntes.

18.30 | Assemblea General Extraordinària

Aquest any se celebra l’assemblea extraoordinària per poder actualitzar els estatuts de l’associació ACAPPS.

ORDRE DEL DIA

Es requereix l’aprovació dels socis i sòcies d’ACAPPS en assemblea general extraordinària per a la modificació dels estatuts d’ACAPPS en tres punts:

1. Incorporació als estatuts d’ACAPPS de poder realitzar les assemblees de socis/es i/o les reunions de la Junta Directiva via telemàtica.
2. Adaptació dels estatuts al llenguatge inclusiu.
3. Incorporació als estatuts de poder realitzar l’assemblea en un espai diferent al local social, amb domicili al carrer Providència, 42, 4a planta de Barcelona.

19.00 | Assemblea Electoral

Finalment, aquest any també hi ha eleccions a Junta Directiva per als pròxims 4 anys. La candidatura que s’ha presentat està composada per:

Barrera, Ana (vice-presidència)

Cardelús, Ariadna (secretària)

Moñino, Maria (vice-presidenta)

Solé, Joan (tresorer)

Videla, Àngels (presidència)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *