Formació: La competència lingüística de l’alumnat amb sordesa per aprendre a aprendre en un context d’educació inclusiva, el 28 de juny en línia!

Formació: La competència lingüística de l’alumnat amb sordesa per aprendre a aprendre en un context d’educació inclusiva, el 28 de juny en línia!

El proper dimarts 28 de juny tindrà lloc una acció de comunicació i de presa de consciència que promourà FIAPAS en col·laboració amb l’agència de notícies Servimedia. Un debat amb cinc persones amb expertesa en la matèria: La competència lingüística de l’alumnat amb sordesa per aprendre a aprendre en un context d’educació inclusiva.

Volem destacar especialment que un dels ponents serà en Raimon Jané, president de la Federació ACAPPS i pare de dos joves amb sordesa, la Sílvia i l’Adrià. Al llarg de la seva trajectòria a ACAPPS ha liderat les accions en incidència política i social per defensar el dret a l’educació inclusiva per a l’alumnat amb sordesa que es comunica en llengua oral i, per tant, la responsabilitat de l’administració que es garantexin els recursos necessaris en un sistema educatiu inclusiu.

A més d’en Raimon,  a la tertúlia, el #ConversatorioFIAPAS, que moderarà el director de l’agència Servimedia, José Manuel Huesa, participaran també:

Purificación Llaquet, subdirectora general de Cooperació Territorial i Innovació Educativa del ministeri d’Educació i Formació Professional.
José Luis Aedo, president de FIAPAS i pare d’un jove amb sordesa.
Isabelle Monfort, psicòloga terapeuta del centre Entender y Hablar i membre de l’equip psicopedagògic del Col·legi Tres Olivos de Madrid.
Ignacio Moreno-Torres, filòleg. Catedràtic de la Universitat de Màlaga i professor titular de l’àrea de llengua espanyola.
 

ENLLAÇ: INSCRIPCIÓ A LA FORMACIÓ

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *