Nova aliança per a la inclusió: signem conveni de col·laboració amb la fundació La Roda

Nova aliança per a la inclusió: signem conveni de col·laboració amb la fundació La Roda

La Fundació La Roda es suma a la xarxa d’empreses amigues, valentes i socialment compromeses d’ACAPPS.

Gràcies al conveni signat, el passat 16 de juny, iniciem una col·laboració amb la Fundació La Roda. D’una banda s’han sumat a la iniciativa d’ACAPPS #AraSubtitulacióEnCatalà. A través d’aquest projecte, que podem fer amb el suport del departament de Cultura, subtitularem cinc contes en format audiovisual de la fundació. A més, col·laborarem en l’organització d’activitats de lleure per a les famílies i els infants amb sordesa que promovem des d’ACAPPS.

QUI SÓN LA FUNDACIÓ LA RODA?

És una organització especialitzada, des de 1977, en gestionar activitats culturals, socials, educatives i de lleure. Formada per 60 entitats infantils, juvenils i culturals de Catalunya, la fundació té com a repte afavorir la cohesió social a través del lleure a barris de 31 poblacions del territori català.

UNA ORGANITZACIÓ AMB COMPROMÍS SOCIAL

Amb aquest conveni es consolida la col·laboració entre ambdues entitats. Una col·laboració que també contemplarà altres formats, com  formacions i accions de sensibilització i difusió. També la predisposició de l’organització a poder cobrir vacants amb persones amb sordesa de la borsa de treball d’ACAPPS.

D’esquerra a dreta, signant el conveni, Anna Corbella, directora de la Fundació La Roda i Laia Sullastres, directora d’ACAPPS.
Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *