Publiquem el butlletí Sentim i Parlem 129: principals accions en la defensa dels drets de les persones amb sordesa i famílies

Publiquem el butlletí Sentim i Parlem 129: principals accions en la defensa dels drets de les persones amb sordesa i famílies

Publiquem una nova edició del nostre butlletí Sentim i Parlem,número 129, amb les darreres accions i activitats d’ACAPPS per a les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral i les seves famílies.

Donem la benvinguda a la nova Junta Directiva 2022-25. D’esquerra a dreta, Raimon Jané, Joan Solé, Ariadna Cardelús, Àngels Videla, Ana Barerra, Maria Moñino i Maite Camps

EN PORTADA| : Nova Junta a l’associació ACAPPS i memòria 2021.

RESERVA LA DATA | Activisme per a l’accessibilitat a la comunicació: El 21 de setembre, publiquem i presentem l’informe de casos d’inaccessibilitat 2021 (21 de setembre, a les 18:00, a l’Ateneu El Poblet): INSCRIPCIONS OBERTES AQUÍ!

DRETS|  I tu? T’has sentit alguna vegada EXCLOS/A per manca d’accessibilitat a la comunicació? Continuem recollint casos, explica’ns el teu cas.

AMB FIAPAS I SERVIMEDIA | La llengua oral, la implicació de la família i la formació del profesorat són claus per a l’èxit educatiu de l’alumnat amb sordesa.

MÉS VISIBLES Al Programa Tot es mou, de TV3, parlem del dret a sentir i a la inclusió a la feina.

AMB ACAPPS VALLÈS | El proper 29 de setembre es celebra l’assemblea general de socis i sòcies

AMB EL COCARMI | Comença una nova legislatura amb Mercè Batlle com a presidenta.

AMB EL PROGRAMA FAMÍLIES GUIA | Ens formem per enfortir l’ajuda interfamiliar per a les famílies amb fills/es amb sordesa.

PER A PERSONES MAJORS DE 65 ANYS. Nou taller d’ACAPPS: fem memòria.

AMB EL PROGRAMA SIOAS. Comencem el programa de recerca de feina per a les persones amb sordesa.

AMB LA CULTURA ACCESSIBLE. Amb Apropa Cultura, donem 159 entrades amb descompte per a persones sòcies d’ACAPPS.

L’OBSERVATORI D’ACCESSIBILITAT A LA COMUNICACIÓ ORAL. Nova publicació per incidir en el coneixement i ús de la bobina inductiva i del bucle magnètic.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *