Allies in English: estudiants de parla anglesa i infants amb sordesa parlant en anglès

Allies in English: estudiants de parla anglesa i infants amb sordesa parlant en anglès

Recentment vam tenir el plaer de convidar a la Dra. Eva Aguilar,  professora titular del departament de pedagogia Aplicada i Psicologia i Psicologia de l’Educació de la Universitat de les Illes Balears. La formació va servir per aprendre molt més sobre l’aprenentatge de dues llengües orals en infants amb sordesa i sobretot per constatar dues idees prioritàries:

  1. Els infants amb sordesa bilingües ORALMENT no tenen més probabilitats de tenir dificultats en el llenguatge.
  2. El més important: qualitat i quantitat que s’ensenya i parla cada una de les llengües i oferir oportunitats i experiències per aprendre les dues!

El proper dilluns, 10 d’octubre, seguim amb la formació en bilingüisme oral en infants amb sordesa posant una nova qüestió sobre la taula: l‘aprenentatge de la llengua anglesa en infants amb sordesa.

Per això convidem la Mònica Larruy, presidenta de l’associació T-Oigo, entitat impulsora del projecte Allies in English: de forma gratuïta, un/a jove estudiant nordamericana comparteix una hora a la setmana amb l’infant amb sordesa. En aquesta hora juguen, llegeixen i parlen sempre en anglès. El projecte ha acumulat al llarg dels anys moltes experiències i aprenentatges que Larruy ens explicarà a les famílies d’ACAPPS.

A més, per facilitar a les famílies que pugueu venir a la xerrada acompanyats/des dels vostres fills, en aquell mateix horari i també a ACAPPS oferirem simultàniament un taller de creació de videojocs amb el llenguatge Scratch, una activitat gratuïta i possible gràcies al programa MeetandCode.

IMPRESCINDIBLE: INSCRIU-TE!

Per a dubtes i/o més informació, posa’t en contacte amb la Paula Quirante, referent del Servei d’Atenció i Suport a les Famílies d’ACAPPS:

saaf@acapps.org | tel/whatsapp 620 993 422


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *