Estrenem 2023 sentint el teatre: funcions accessibles a les persones amb sordesa!

Estrenem 2023 sentint el teatre: funcions accessibles a les persones amb sordesa!

Les persones amb sordesa podem disfrutar del millor teatre a les sessions que, arreu de Catalunya, ofereixen mesures d’accessibilitat que ens permeten seguir l’obra:

Amb SUBTÍTOLS: com a la televisió, trobaràs una pantalla on podràs seguir la subtitulació de l’obra. Prova-ho!

Amb BUCLE MAGNÈTIC: Si portes audiòfon i implant coclear i tens activada la posició T, als teatres i auditoris amb bucle magnètic el so t’arribarà millor a la teva pròtesis auditiva.

Si tens pèrdua auditiva i mai has provat d’anar al teatre, i per les persones que ja sou unes fervents seguidores de les funcions accessibles, us proposem regalar o que us regalin per aquestes festes una obra de teatre accessible. Aquestes festes tens on triar:

EL DIABLO COJUELO | Dissabte 14 de gener, a les 20.00. Teatre Tarragona (Rambla Nova, 11. Tarragona). Més informació

EL PARE | Diumenge, 15 de gener, a les 17:30. Teatre Romea (c. de l’Hospital, 51. BARCELONA). Més informació

UPP GIVENHET | Divendres, 20 de gener, a les 19:00. Teatre Nacional de Catalunya. Pl. de les Arts,1 BARCELONA. Més Informació

PLÁTANOS, CACAHUETES Y LO QUE EL VIENTO SE LLEVÓ | Dissabte, 21 de gener, a les 17:30. Teatre Goya (C. Joaquín Costa, 68. BARCELONA). Més informació.

EL MAR: VISIÓ D’UNS NENS QUE NO L’HAN VIST MAI | Divendres, 27 de gener, a les 20:00. Teatre Municipal de Girona (Pl. del Vi, 1. GIRONA). Més informació.

QUANT TEMPS EM QUEDA? | Divendres 27 de gener, a les 20:00, al Teatre Auditori Sant Cugat (pl. Victòria dels Àngels. SANT CUGAT DEL VALLÈS). Més informació.

LA TRENA | Diumenge, 29 de gener a les 12:00 a la Kursaal (Pg. de Pere III, 35. MANRESA). Més informació.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *