Obrim els grups de conversa en català: una oportunitat per a totes les persones amb sordesa que vulgueu parlar més i millor en català!

Obrim els grups de conversa en català: una oportunitat per a totes les persones amb sordesa que vulgueu parlar més i millor en català!

|| ACAPPS obrim aquest nou projecte gràcies al conveni amb la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL).

|| Millorar la comunicació en català obre més portes a la teva inclusió social i a les oportunitats per trobar o millorar la teva feina.

No ho tens clar? Vine a la sessió informativa!

Si t’agradaria participar però no acabes d’estar-ne segur, t’animem a venir, sense compromís, a la sessió informativa que farem el proper 24 de gener a ACAPPS.  Si ja domines el català t’animem a ser voluntari/a del projecte per dinamitzar el grup de conversa!

Ens acompanyaran els promotors del projecte Xerrem Junts de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana que ens explicaran com funcionen els grups de conversa i les valoracions que reben de les persones participants.

SESSIÓ INFORMATIVA EL DIMARTS 24 DE GENER, A LES 16:30.
LLOC: c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona.

No són cursos: és xerrar i passar-s’ho bé aprenent!

Els grups de conversa no són classes de català. Són espais en què simplement ens trobem per xerrar en català i superar la timidesa o la vergonya d’expressar-nos en una llengua que no dominem. No es busca que es parli perfectament sinó que ens hi atrevim!

El grup de conversa tindrà lloc un cop a la setmana i serà un grup reduït per facilitar la comunicació. També hi haurà bucle magnètic. 

Per a dubtes i o més informació, contacta amb nosaltres: multimedia@acapps.org | 620 993 422 (Maria Riu)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *