L’atenció primerenca a l’infant amb sordesa de 0 a 6 anys centra el cicle formatiu a famílies de 2023

L’atenció primerenca a l’infant amb sordesa de 0 a 6 anys centra el cicle formatiu a famílies de 2023

La primera infància és on comença tot el desenvolupament i aprenentatges múltiples. Per això, aquest any volem donar màxima prioritat a com, les famílies, podem acompanyar, al costat dels i les professionals, en aquesta atenció primerenca en els  infants de 0 a 6 anys. El cicle formatiu constarà de deu sessions de febrer a juliol. Ara us detallem, perquè pugueu apuntar-vos a l’agenda, les formacions que farem de febrer a abril.

DIJOUS 16 DE FEBRER

Entre Famílies. El programa d’acompanyament a les famílies d’ACAPPS.
Les famílies voluntàries que impulsen aquest programa presentaran què fan i per què, obrint les portes a formar-ne part o bé a rebre aquest acompanyament interfamiliar. + INFORMACIÓ


DISSABTE 25 DE FEBRER

Rol de les famílies com a principals facilitadors del desenvolupament del llenguatge i l’audició dels seus fills i filles en les primeres etapes.
Coincidint que celebrem el Dia Internacional de l’Implant Coclear, ens acompanyarà la Laura Paz, logopeda amb experiència en el desenvolupament de la llengua oral i l’audició d’infants amb sordesa severa o profunda. Ella ens explicarà com implicar-nos en el dia a dia en el desenvolupament lingüístic del nostre fill/a i ens donarà estratègies i recursos per fer-ho. Aquest paper de la família és molt important i és un gran actiu per reforçar la logopèdia professional. + INFORMACIÓ


DISSABTE 11 DE MARÇ

Eines i estratègies pràctiques per a treballar la llengua oral en edats 0-3
La logopeda i pedagoga Eliana Fredes ens proposarà contes i música per a infants de 0 a 3 anys perquè puguem incorporar en la nostra rutina diària d’una forma amena i fluida. Quan més enriquidor sigui l’entorn diari del nen/a, més aprendrà d’una forma natural!. + INFORMACIÓ


DISSABTE 15 D’ABRIL

Eines i estratègies pràctiques per a treballar la llengua oral en edats 3-6 anys 
En aquesta nova sessió ens tornarà a acompanyar l’Eliana Fredes per proposar-nos contes i música per a infants, en aquest cas, de 0 a 6 anys amb l’objectiu d’incorporar aquests recursos en el nostre dia a dia. Així, a més de compartir temps de joc amb el nostre fill/a, aquest estarà aprenent amb vosaltres i desenvolupant l’audició i el llenguatge. + INFORMACIÓ.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *