Publiquem el butlletí Sentim i Parlem 132: drets, inclusió i acompanyament a persones amb sordesa i les seves famílies

Publiquem el butlletí Sentim i Parlem 132: drets, inclusió i acompanyament a persones amb sordesa i les seves famílies

Publiquem una nova edició del nostre butlletí Sentim i Parlem,número 132, amb les darreres accions i activitats d’ACAPPS per a les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral i les seves famílies.

EN PORTADA| : Defensem drets, fem sentir la nostra veu i celebrem la força dels 30anys d’ACAPPS a la 26a edició de les Jornades.

DRETS|  La Federació ACAPPS, entitat membre del COCARMI, a la reunió del Consell de la Discapacitat de Catalunya presidida per Pere Aragonès, president de la Generalitat.

SALUT | Treballem, amb el departament de Salut, en un sistema de salut català inclusiu amb les mesures d’accessibilitat necessàries per a les persones amb sordesa que es comuniquen oralment.

ACAPPS VALLÈS Obrim un espai d’atenció a les persones amb sordesa i famílies a Terrassa.

ACCIONS I NOVES ACTIVITATS A ACAPPS | Comencem el 2023 amb l’ampliació del nostre local social, nous projectes i activitats, i la continuïtat dels nostres serveis de suport a les famílies i persones amb sordesa.

NOU FAQS SORDESA A ACAPPS.ORG | Incorporem més respostes amb la col·laboració de l’equip mèdic de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

L’OBSERVATORI D’ACCESSIBILITAT A LA COMUNICACIÓ ORAL. Renovem i facilitem l’accessibilitat als continguts de l’Observatori i l’ampliem amb noves publicacions.


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *