Perquè sentir-hi et dona la vida, a ACAPPS celebrem la Setmana de l’Audició del 22 de febrer al 3 de març.

Perquè sentir-hi et dona la vida, a ACAPPS celebrem la Setmana de l’Audició del 22 de febrer al 3 de març.

Els audiòfons i els implants coclears són els nostres grans aliats per poder-hi sentir, comunicar-nos i accedir a tot un món ple de possibilitats. Ens donen vida. Per això, de 22 de febrer al 3 de març celebrarem, a ACAPPS, la Setmana de l’Audició on: reivindicarem les pròtesis auditives com a dret universal, sensibilitzarem sobre el seu ús i farem diverses activitats adreçades a famílies i persones amb sordesa, com veureu en aquest programa:

Dimecres 22 de febrer. 10:00 a 12:00

XERRADA PER A PERSONES AMB SORDESA. La resiliència com a procés per acceptar i viure la pèrdua auditiva. Amb Yanet Osorio, psicòloga i persona amb sordesa. Amb subtitulació i bucle magnètic.

LLOC: ACAPPS. c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona. Inscripcions a: sasp@acapps.org


Dimecres 22 de febrer. 11:00 a 13:00

PER A DONES AMB SORDESA. Visitarem l’exposició “Dones: imatges fragmentades”.

LLOC: Museu Etnològic i de Cultures. Passeig de Santa Madrona, 16. Barcelona.

Dissabte, 25 de febrer. 9:00 a 11:00

XERRADA PER A FAMÍLIES (En línia) . Rol de les famílies com a principals facilitadors del desenvolupament del llenguatge i l’audició dels seus fills i filles en les primeres etapes. Coincidint que celebrem el Dia Internacional de l’Implant Coclear, ens acompanyarà la Laura Paz, logopeda amb experiència en el desenvolupament de la llengua oral i l’audició d’infants amb sordesa severa o profunda. Ella ens explicarà com implicar-nos en el dia a dia en el desenvolupament lingüístic del nostre fill/a i ens donarà estratègies i recursos per fer-ho. Aquest paper de la família és molt important i és un gran actiu per reforçar la logopèdia professional. + INFORMACIÓ


Dimarts, 28 de febrer. 10:00 -12:00

PER A LES PERSONES AMB SORDESA. Taller de comunicació per expressar-nos amb més fluïdesa en una entrevista de feina. Amb subtitulació i bucle magnètic. Taller conduït per Eulàlia Feliu, experta en comunicació en públic. Inscripcions: laboral@acapps.org

LLOC: ACAPPS. C. Nàpols, 351, baixos. Barcelona.


Dimecres, 1 de març. 16:00 – 18:00

OBERT A TOTHOM. Club de Lectura. Un espai per compartir la lectura d’un llibre, debatre i divertir-nos. Activitat proposada i conduïda per la Marina L. Riudoms, escriptora amb sordesa i voluntària d’ACAPPS. Amb subtitulació i bucle magnètic. Inscripcions.

LLOC: ACAPPS (Espai Inspira). C. Nàpols, 351, baixos. Inscripcions a aliances@acapps.org


Dijous, 2 de març. De 16:00 a 18:00

OBERT A TOTHOM. Cinefòrum. Una pel·lícula serà el punt de partida per un col·loqui entorn com sentim la sordesa. Una activitat proposada i conduïda per la Paula Vega. La Paula és filla d’una persona amb sordesa i és voluntària d’ACAPPS. Amb subtitulació i bucle magnètic.

LLOC: ACAPPS (Espai Inspira). C. Nàpols, 351, baixos. Barcelona. Inscripcions


3 de març. De 17:00 a 18:30.

AMB LA GENT GRAN. Xerrada adreçada a la gent gran sobre les solucions accessibles per a la pèrdua auditiva. Amb la participació d’ACAPPS Vallès i la regidora de Salut, Gent Gran i Capacitats Diverses, Mònica Polo. Amb subtitulació i bucle magnètic.

LLOC: Casal Municipal de Gent Gran Anna Murià. C. Sant Ildefons, 8. Terrassa.


DESCARREGA’T EL PROGRAMA DE LA SETMANA DE L’AUDICIÓ, AQUÍ.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *