Nova edició dels Dimecres Digitals: formació subvencionada per millorar les competències digitals

Nova edició dels Dimecres Digitals: formació subvencionada per millorar les competències digitals

El Dimecres Digitals és l’espai formatiu que estàs buscant.

Són moltes les eines digitals que actualment tenim al nostre abast i que, si sabem utilitzar, ens poden ajudar a tenir més oportunitats de trobar feina, en els tràmits administratius en línia i, fins i tot, a millorar la nostra economia familiar!

Això sí, cal dedicar un temps a descobrir com funciona cada eina i què ens pot oferir. Per fer-ho i degut a la bona acollida de la iniciativa i les bones valoracions dels i les participants, a ACAPPS oferim una nova edició dels Dimecres Digitals.

Del 8 de febrer al 29 de març farem una nova formació d’alfabetització digital per seguir practicant i interioritzant coneixements.  

Què són els Dimecres Digitals?

Són un espai formatiu, gratuït i accessible a les persones amb sordesa. Acompanyats de la Maria Riu, aprendrem i posarem en pràctica aquestes eines: els fulls de càlcul amb Microsoft Excel; disseny de currículums amb Canva; compartirem documents al núvol amb Google Drive i millorarem la nostra comunicació en línia amb l’ús de Gmail, Whatsapp o les xarxes socials.

A més, en tractar-se d’una formació contínua, també practicarem competències informàtiques transversals com el correu electrònic o les aplicacions mòbils.

El cicle formatiu Dimecres Digitals tindrà lloc cada dimecres, de 12:00 a 14:00, a l’espai Activa’t d’ACAPPS (c. Nàpols, 351, baixos). Cada sessió comptarà amb la subtitulació en directe i el bucle magnètic.

Per a dubtes o més informació: multimedia@acapps.org (Maria Riu)

Dimecres digitals: el programa

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *