Ja no hi sents bé i és a causa de l’edat? És la presbiacúsia. En parlarem, el 23 de febrer, amb Jesús Valero de la Universitat Ramon Llull.

Ja no hi sents bé i és a causa de l’edat? És la presbiacúsia. En parlarem, el 23 de febrer, amb Jesús Valero de la Universitat Ramon Llull.

Una de cada 4 persones entre 65 i 75 anys pateix una pèrdua auditiva; una xifra que augmenta amb el pas dels anys: més del 80% de persones majors de 80 anys tenen pèrdua auditiva. És la presbiacúsia, la pèrdua gradual d’audició causada per l’edat i que, degut als entorns a´custics actuals tendeix a aparèixer cada vegada més abans.

Tot i que normalitzem que, amb l’edat, la gent gran perdi l’audició és un error no posar-hi solució, amb l’ús d’audiòfons i amb entrenament auditiu. Per això hem convidat a Jesús Valero, professor titular de la Universitat Ramon Llull, que ens acompanyarà el proper dijous 23 de febrer per parlar-ne’n a fons, de què és i què hi podem fer. El seu estudi sobre presbiacúsia va rebre el Premi FIAPAS 2022.

XERRADA SOBRE PRESBIACÚSIA AMB JESUS VALERO (UNIVERSITAT RAMON LLULL).

DIA: Dijous, 23 de febrer. De 16:30 a 18:00.

LLOC: ACAPPS. c. Nàpols, 351, baixos. Barcelona.

ACCESSIBILITAT: amb subtitulació en directe i bucle magnètic.

Formulari d’Inscripció a la xerrada (enllaç) .

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *