Signem conveni amb el Consell de l’Advocacia de Catalunya per l’accessibilitat en els processos judicials

Signem conveni amb el Consell de l’Advocacia de Catalunya per l’accessibilitat en els processos judicials

En el marc del recent conveni signat amb el Consell de l’Advocacia de Catalunya (CICAC) i amb l’objectiu d’assegurar l’accessibilitat d’una persona amb sordesa en un procés judicial, hem elaborat onze models de petició de suports a l’accessibilitat. Aquests formularis, en català per promoure l’ús de la llengua en l’àmbit judicial, han estat publicats al portal Compendium i al nostre Observatori.

Per conscienciar de les necessitats per accedir a la comunicació del 97,8% de les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral també vam publicar l’article El dret de les persones amb sordesa a la comunicació oral a la revista Llengua i dret.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *