Famílies i joves amb sordesa estan cocreant el llibre il·lustrat d’ACAPPS amb l’escriptora Laia Figueras i la il·lustradora Marta Capdevila

Famílies i joves amb sordesa estan cocreant el llibre il·lustrat d’ACAPPS amb l’escriptora Laia Figueras i la il·lustradora Marta Capdevila

Un dels nous projectes que tenim en marxa a ACAPPS és l’edició d’un llibre il·lustrat que mostri l’experiència dels infants amb sordesa i que sigui un suport per a les famílies amb fills i filles recent diagnosticades de sordesa i també una eina de sensibilització entorn la discapacitat auditiva.

Per aconseguir plasmar aquesta realitat, hem volgut que la seva creació fos compartida per les famílies i els joves amb sordesa de l’associació. Per això ja hem fet quatre trobades, liderades per la Laia Figueras, l’escriptora que en farà el relat, i la Marta Capdevila, que en farà la il·lustració.

Seguim ara treballant en el futur llibre, que s’adreçarà al públic infantil i a les seves famílies. De les trobades han sortit un munt d’idees i de vivències que ompliran el relat amb les diferents etapes i moments viscuts que ens han explicat els seus protagonistes, joves usuaris d’audiòfons i d’implants coclears que han sabut com apropar-nos a la seva història, amb alguns moments també complicats però sense perdre en cap moment el toc d’humor. 

Si voleu tenir-ne més informació, contacteu amb el nostre Servei d’Atenció i Suport a les Famílies: saaf@acapps.org (Paula).

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *