Aquest Sant Jordi, regala’t o regala teatre accessible! AraCultura

Aquest Sant Jordi, regala’t o regala teatre accessible! AraCultura

Les persones amb sordesa podem disfrutar del millor teatre a les sessions que, arreu de Catalunya, ofereixen mesures d’accessibilitat que ens permeten seguir l’obra. I si us regaleu una sessió de teatre accessible per aquest Sant Jordi?

Amb SUBTÍTOLS: com a la televisió, trobaràs una pantalla on podràs seguir la subtitulació de l’obra. Prova-ho!

Amb BUCLE MAGNÈTIC: Si portes audiòfon i implant coclear i tens activada la posició T, als teatres i auditoris amb bucle magnètic el so t’arribarà millor a la teva pròtesis auditiva.

Si tens pèrdua auditiva i mai has provat d’anar al teatre, i per les persones que ja sou unes fervents seguidores de les funcions accessibles, us proposem regalar o que us regalin aquest Sant Jordi una obra de teatre accessible. Tens on triar:

EL PARE | Dissabte 22 d’abril, a les 20.00. Teatre Auditori Llinars del Vallès (Ronda Sant Antoni, 19. Barcelona). Més informació

TERRA BAIXA | Dijous, 27 d’abril a les 20:00. Atlàntida de Vic (Francesc Maria Masferrer, 4. VIC). Més informació

EL TEMPS I ELS CONWAY | Divendres, 28 d’abril, a les 19:00. Teatre Nacional de Catalunya. Pl. de les Arts,1 BARCELONA. Més Informació

AMÈRICA | Divendres 28 d’abril, a les 20:00. Teatre Auditori Sant Cugat (pl. Victòria dels Àngels. SANT CUGAT DEL VALLÈS). Més informació.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *