Avancem cap a una cultura accessible: signem conveni amb Fundació Joan Miró, Teatre Poliorama i SAT! Sant Andreu Teatre

Avancem cap a una cultura accessible: signem conveni amb Fundació Joan Miró, Teatre Poliorama i SAT! Sant Andreu Teatre

Des d’ACAPPS volem que les persones amb sordesa que es comuniquen en llengua oral (prop del 98% del col·lectiu) puguin gaudir amb llibertat de l’oferta cultural de Catalunya. Perquè tinguin dret a la cultura, necessitem respostes a les seves necessitats amb mesures d’accessibilitat com la subtitulació i el bucle magnètic. Per això, creem aliances amb el sector cultural de Catalunya. En aquest sentit, recentment hem signat acords de col·laboració amb la Fundació Joan Miró, el Teatre Poliorama i el SAT Andreu.

Aquestes accions són part del projecte Ara Cultura de l’entitat per fer visible i generar consciència entorn les necessitats d’accessibilitat de les persones amb sordesa, acompanyant als equipaments i gestors culturals per trobar solucions, proposar alternatives i, sobretot, avançant per ser referents en un model cultural inclusiu.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *