L’estudiant amb sordesa té dret a les mesures d’accessibilitat necessàries per fer la prova d’accés a la universitat

L’estudiant amb sordesa té dret a les mesures d’accessibilitat necessàries per fer la prova d’accés a la universitat

Un any més amb l’arribada del juny arriben les proves d’accés a la universitat. Una avaluació important que acostuma a generar angoixa i nervis a tot l’alumnat i que cal poder tenir present totes les indicacions abans, durant i després de les proves. Per això, recordem que els i les estudiants amb sordesa teniu dret a demanar aquelles mesures d’accessibilitat que necessiteu per fer els examens amb totes les garanties: emissores FM individuals, tecnologia inal·làmbrica digital (micròfons remots) i bucle magnètic.

A més l’alumnat que acabi segon de batxillerat també pot sol·licitar l’adaptació del temps per realitzar la prova, l’adaptació del model d’examen a les necessitats específiques de cada persona i també l’accessibilitat en tots els processos més enllà dels dies d’examen: revisió de proves, comunicació dels resultats,…

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *