Coneix les possibilitats de la realitat immersiva aplicada en logopèdia: ho presentem el 12 de juliol!

Coneix les possibilitats de la realitat immersiva aplicada en logopèdia: ho presentem el 12 de juliol!

Ens coneixeu i sabeu que, des d’ACAPPS, ens agrada ser innovadores i crear nous projectes que donin resposta, sempre, a les necessitats de les famílies i persones amb sordesa.

En aquesta línia, hem començat a desenvolupar, amb la col·laboració de Suara Cooperativa i Broomx, un nou projecte: aplicar la realitat immersiva en les sessions de logopèdia.

Ens fa molta il·lusió presentar, el dimecres 12 de juliol, aquest nou projecte que estem segures que serà prometedor, enriquidor i que complementarà les sessions de logopèdia que fan els infants amb sordesa.

Volem aplicar la realitat immersiva en les  sessions de logopèdia per aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix aquesta tecnologia.

Per explicar-ho, la presentació tindrà lloc a la seu de Suara Cooperativa, on tenen la sala de realitat immersiva. Una sala que permet crear diferents escenaris i, per tant, ens ofereix infinites possibilitats per realitzar una sessió de logopèdia en l’entorn que vulguem. Per exemple, un parc.  Així la logopeda pot treballar l’estimulació de sons que es donen en aquest entorn i fer-ho tot més real i vivencial. A més, creiem que s’adequa i adapta a les necessitats actuals dels infants, ja que aquesta tecnologia serà, a més d’un suport i recurs, un gran estímul i motivació que afavorirà el seu desenvolupament linguïstic i emocional.

Com serà la presentació?

100% pràctica ja que, el que volem, és que les famílies i els infants vegin com és aquest espai i com es faria una sessió de logopèdia amb aquestes condicions. Per això farem la presentació a Suara Cooperativa on us ensenyarem la sala que tenen de realitat immersiva i projectarem alguns escenaris ja creats. Acompanyats/des de la Laura Roig, la logopeda d’ACAPPS, i la Paula Quirante, referent del nostre servei d’atenció a les famílies, ens explicaran com serà una sessió en aquest entorn: l’estructura, la metodologia, els resultats esperats i la seva avaluació. També hi seran per explicar-nos la tecnologia i resoldre dubtes, l’Ignasi de Broomx, creadors d’escenaris, i la Bárbara de Suara Cooperativa.

Participació a la sessió pilot, gratuïta

Per iniciar i implementar el projecte, necessitem fer prèviament una prova pilot que consistirà en una sessió de logopèdia amb realitat immersiva amb la logopeda Laura Roig. Aquesta sessió, de 45 minuts,  es realitzarà a Suara Cooperativa i l’oferirem gratuïtament.

Les places per participar-hi són limitades. Les oferirem per ordre d’inscripció, amb preferència per les famílies sòcies d’ACAPPS. 

PRESENTACIÓ LOGOPÈDIA AMB REALITAT IMMERSIVA

DIA: Dimecres 12 de juliol, a les 17:30. Oferirem un petit berenar.

LLOC: Suara Cooperativa. c. Sancho de Ávila, 52, 1r. Barcelona.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LES PROVES PILOT

Si tens dubtes o necessites més informació, contacta amb nosaltres! | Laura Roig: logopedia@acapps.org  |  620 993 422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *