Les persones que presentin el certificat de discapacitat podran evitar formar part de la mesa electoral en les eleccions 23J

Les persones que presentin el certificat de discapacitat podran evitar formar part de la mesa electoral en les eleccions 23J

S’apropa una nova convocatòria electoral i, a més, en període per una gran part de la població, vacacional: el 23 de juliol se celebren les eleccions generals per decidir el nou govern estatal. Unes eleccions en què, les persones amb certificat de discapacitat podran evitar, si així ho volen, formar part de la mesa electoral.

Ara bé, també us volem recordar que si teniu sordesa i, malgrat tenir el certificat de discapacitat, voleu format part de la mesa electoral en cas que rebéssiu la convocatòria, teniu dret a disposar de les mesures d’accessibilitat que necessiteu per comunicar-vos com, per exemple, el bucle magnètic. Cal sol·licitar-ho a la Junta Electoral de zona però també ens ho podeu comunicar al nostre servei d’accessibilitat per acompanyar-vos i gestionar-ho: accessibilitat@federacioacapps.org whatsapp 672 137 140

MÉS: Ho recull, aquí, El Diari de la Discapacitat

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *