Oportunitat laboral a ACAPPS: busquem un/a tècnic/a de subtitulació i cultura

Oportunitat laboral a ACAPPS: busquem un/a tècnic/a de subtitulació i cultura

La Federació ACAPPS necessita, per a l’àrea d’accessibilitat, cobrir la plaça de tècnic/a de subtitulació i cultura. Busquem una persona amb domini lingüístic del català i rapidesa en la mecanografia, amb experiència demostrable en la subtitulació en directe d’activitats i de material audiovisual. Compatibilitzarà la tasca de subtitulació en directe i de materials audiovisuals amb el suport en la gestió del projecte de promoció de l’accessibilitat a la cultura de l’entitat.

Consulta aquí les funcions, requisits i condicions de la plaça i, si creus que compleixes el perfil, anima’t a enviar-nos el teu currículum vitae per sumar-te a l’equip d’ACAPPS a hola@federacioacapps.org abans del 2 d’octubre.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *