Obrim convocatòria extraordinària de les beques de logopèdia d’ACAPPS per a infants i persones adultes amb sordesa!

Obrim convocatòria extraordinària de les beques de logopèdia d’ACAPPS per a infants i persones adultes amb sordesa!

En la primera convocatòria de 2023 hem ofert el copagament de 1.039 sessions de logopèdia, amb una inversió de 14.576 €.

Des d’ACAPPS hem aconseguit incrementar aquest any el finançament per al programa de logopèdia per oferir més beques als infants i persones amb sordesa.

Què oferim?

L’oportunitat de rebre un suport en el pagament de les sessions de logopèdia que feu en l’àmbit privat (14 € per sessió), amb el/la logopeda que escolliu i, a més, amb suport i acompanyament individualitzat per part de l’associació.

Quins són els requisits?

Per poder accedir a les beques cal ser família o persona sòcia d’ACAPPS i tenir el compromís de signar els registres de cada sessió.

Ningú sense logopèdia!

Aquest any hi ha una novetat que ens fa molta il·lusió compartir per l’esforç que ens ha suposat aconseguir-ho: podrem finançar la totalitat de les sessions de logopèdia per a aquelles famílies o persones que visquin una situació de vulnerabilitat.

Com coneixeu, també s’ha sumat a l’equip d’ACAPPS la logopeda Andrea Morraja per millorar l’atenció a les famílies i persones amb sordesa.

Per a dubtes o més informació, poseu-vos en contacte amb la Laura Roig: saaf@acapps.org tel. / whatsapp 620 993 422

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *