Aquest any fem més gran la festa de Nadal!

Aquest any fem més gran la festa de Nadal!

El mes de desembre és sinònim de Nadal i a ACAPPS ho volem celebrar.  Aquest any volem fer la festa més gran i, sobretot, volem fer-la amb totes les persones i famílies sòcies de l’associació.

Estem preparant ja totes les activitats que faran que la festa de Nadal d’ACAPPS, el dissabte 16 de desembre a l’espai Torre Jussana, sigui una festa molt autèntica i dedicada a totes les famílies i persones sòcies de l’associació. Si encara no ho has fet, ara és el moment d’inscriure’t!

Podem assegurar-vos que l’equip i la comissió de famílies d’ACAPPS fem la nostra màgia i hi posem tota la il·lusió. Hi haurà activitats perquè tant els més petits com també els més grans ens ho passem genial i puguem compartir plegades un dia de celebració. Per descomptat, el Tió també hi serà!

ACTIVITATS I SORPRESES PER A TOTES LES EDATS!

Hi haurà espais i tallers per als infants que prepararan i dinamitzaran les persones amb sordesa voluntàries d’ACAPPS. I és que aquest any hem perdut el tió i les famílies ens haureu d’ajudar a trobar-lo: només serà possible si resoleu tots els reptes de la gimcana! A més, totes les famílies i persones adultes tindreu un regal especialment pensat per a vosaltres!

ACABAREM AMB UN PICA-PICA I FAREM CAGAR EL TIÓ

No us preocupeu per l’hora de dinar! Farem un dinar a peu dret, un brindis i la gran fotografia final!

I, si l’hem pogut trobar entre totes, farem cagar el tió, un indispensable de la nostra festa de Nadal 😉

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *