Fem aliança amb Laoral per fomentar l’adquisició del llenguatge oral en infants amb sordesa

Fem aliança amb Laoral per fomentar l’adquisició del llenguatge oral en infants amb sordesa

Signem un nou conveni per millorar l’atenció a les famílies amb fills i filles amb sordesa amb Laoral. Un espai de divulgació i d’assessorament a famílies sobre l’adquisició i el desenvolupament de l’audició, la comunicació i el llenguatge oral del seu infant amb sordesa (de 0 a 6 anys). Laoral és un espai creat per la Laura Paz, logopeda, mestra d’Audició i Llenguatge especialitzada en sordesa infantil, amb més de vint anys d’experiència. Ara posa tot el seu coneixement a l’abast de la famílies: compartint-lo i divulgant-lo a laoral.com i oferint-vos acompanyament personalitzat en sessions virtuals on us assessorarà i donarà estratègies per estimular l’adquisicó del llenguatge del vostre fill/a, incorporant-les en el vostre dia a dia i millorant, de forma natural, la seva comunicació.

Gràcies al conveni de col·laboració signat recentment amb ACAPPS, les famílies sòcies tindreu un 20% de descompte en les sessions amb Laura Paz. Des d’ACAPPS estem segures que la col·laboració amb Laoral, amb qui compartim valors i metodologies, contribuirà també a fomentar la visibilitat i la promoció de la comunicació oral dels infants i persones amb sordesa.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *