Necessitem la teva implicació per defensar el compliment de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat

Necessitem la teva implicació per defensar el compliment de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat

Sovint quan sentim a parlar de convencions, com la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat, ens poden semblar normatives que estan lluny del nostre dia a dia i que poc tenen a veure amb la nostra realitat. Però això no és així. Els marcs normatius han de regular les nostres condicions, han de protegir els nostres drets com a ciutadans/es de ple dret i nosaltres hem d’exigir que es compleixin. Aquesta és una de les funcions de la nostra federació amb l’aliança de la plataforma autonòmica COCARMI, que aglutines les entitats catalanes de la discapacitat, i de FIAPAS, la confederació estatal de persones amb sordesa.

Ara necessitem que vosaltres, famílies amb fills/es amb sordesa i persones amb sordesa, feu arribar la vostra veu per donar a conèixer el grau de compliment, a Catalunya, de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat. Amb totes les veus que recollim, explicant casos i situacions concretes, les recollirem i farem arribar al COCARMI i a FIAPAS. Finalment, el CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat) elaborarà l’informe que traslladarà al Comissionat referent de les Nacions Unides, que avalua la recurrència amb què es vulneren, a cada país, els drets de les persones amb discapacitat.

La vostra participació serà tractada de forma anònima i proposem tres àrees concretes en què podreu fer-nos arribar la situació que viviu:

EN PRÒTESIS AUDITIVES (AUDIÒFONS I IMPLANTS COCLEARS)

EN REHABILITACIÓ/HABILITACIÓ AUDITIVA

EN EDUCACIÓ

SÍ, VULL OMPLIR EL FORMULARI SOBRE ELS DRETS DE LES PERSONES AMB SORDESA

Per a més informació i/o dubte posa’t en contacte amb:

David Prujà | coordinacio@federacioacapps.org

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *