El projecte Horts al Terrat, on participa ACAPPS, finalista als premis New European Bauhaus: ens ajudes amb el vot?

El projecte Horts al Terrat, on participa ACAPPS, finalista als premis New European Bauhaus: ens ajudes amb el vot?

El projecte Horts al Terrat de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat és finalista als premis New European Bauhaus de la Comissió Europea!
La distinció reconeix la tasca sostenible i d’inclusió que realitza el projecte, que apropa l’horticultura i els seus beneficis a les persones amb discapacitat. La iniciativa aporta beneficis socials a les persones participants, reutilitza espais de la ciutat i dona els excedents del cultiu a menjadors socials i bancs d’aliments.
El  projecte ha estat  seleccionat entre més de 530  candidatures i ja  és un reconeixement  molt important  a nivell europeu. Haver  arribat  fins aquí  ja és motiu  de celebració!

Ens cal aconseguir el màxim de vots possibles de qualsevol ciutadà d’arreu  del món i abans del 20  de març. Us expliquem els passos a seguir per fer  la votació:
1.- Clicar  aquest  link i  a través de la pàgina web dels New European Bauhaus . A l’inici de la pàgina demanar  canvi  d’idioma.
https://prizes.new-european-bauhaus.europa.eu/finalists#request-public-vote
2.- Anar a l’espai  on hi  diu  “Participar  en la votació  pública” i  clicar  el botó groc que hi  apareix.
3.- Introduir  l’email en el requadre que apareix i  llegir  atentament l’opció  antispam per respondre  la pregunta.
4.- Un cop  registrats, anar  al vostre email i clicar  el link que us ofereix.
5.- Hi  ha tres categories. A la primera (categoria Strand A) cal que escolliu  el projecte Rooftop Garden. De la resta de categories cal escollir també un projecte mínim. Aquí  veieu  el  projecte.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *