Especial Sant Jordi. Cristina Reyes, escriptora amb sordesa, presentarà el seu llibre “Quiérete sorda” a ACAPPS

Especial Sant Jordi. Cristina Reyes, escriptora amb sordesa, presentarà el seu llibre “Quiérete sorda” a ACAPPS

A ACAPPS ens agrada celebrar Sant Jordi. Per això, des del Club de Lectura de l’associació et convidem a la presentació del llibre Quiérete Sorda el proper dimecres 24 d’abril, amb la seva autora,  Cristina Reyes, en un acte que presentarà la Marina L. Riudoms.

Reyes, en aquest llibre autobiogràfic, narra la història de la Cristina, una noia que va ser diagnosticada d’hipoacúsia i otitis als tres anys. Aquest llibre s’inspira en el seu viatge de disset mesos arreu del món, una aventura destinada a connectar amb les diverses realitats de les persones amb sordesa, desafiant les barreres i descobrint la seva pròpia veu i resiliència en el camí. A través d’aquest recorregut íntim, la Cristina transforma la seva aparent debilitat en fortalesa, oferint una reflexió universal sobre la importància de l’autoacceptació i la bellesa d’abraçar les nostres diferències.

Després de la presentació, podreu conversar amb l’autora, que també signarà el llibre. Tancarem l’acte amb un refrigeri. L’acte serà accessible amb subtítols en directe i bucle magnètic.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ PER CONFIRMAR LA TEVA ASSISTÈNCIA


QUAN? El dimecres,24 d’abril.
De 16:00 a 18:00

On:  ACAPPS, espai Inspira. C. Nàpols, 153. Barcelona

Acte accessible amb subtítols en directe i bucle magnètic

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *