El 2023 hem fet atenció directa a 1.179 persones amb sordesa i famílies i sumem 1.351 associats/des

El 2023 hem fet atenció directa a 1.179 persones amb sordesa i famílies i sumem 1.351 associats/des

Un any més, satisfetes d’haver compartit, amb les persones amb sordesa i famílies sòcies, l’assemblea general ordinària de l’associació ACAPPS l’11 de juny.

Una trobada anual molt important per a la base social de l’entitat on vam explicar les actuacions fetes durant el 2023, els resultats assolits i on també vam fer públics els comptes: els ingressos, les despeses i la seva distribució. Un exercici de transparència, com a entitat d’utilitat pública, i de bon govern.
 

En el marc de l’assemblea general ordinària vam fer públics i es van aprovar els comptes anuals de l’exercici 2023, així com la memòria d’activitats d’ACAPPS 2023. Una memòria que relata l’atenció i acompanyament que hem realitzat per a les 1.351 persones i famílies associades -la nostra raó de ser- i per a les 1.179 persones beneficiàries dels serveis que oferim en suport a les famílies i a les persones amb sordesa, en orientació i inclusió laboral, en logopèdia i rehabilitació auditiva, en accessibilitat  i en la xarxa de voluntariat.

Per poder mantenir la viabilitat financera de l’entitat i tenint també en consideració  la capacitat de pagament de les persones associades, es va aprovar en el marc de l’assemblea un increment de les quotes, que han quedat establertes de la següent manera:

QUOTA DE FAMÍLIES SÒCIES:
ANY 2024: 64 € anuals
ANY 2025: 66 € anuals (increment de 2 €)

S’informa de la renúncia de la Marina L. Riudoms a la vocalia que és acceptada per la Junta Directiva a la reunió celebrada el 20 de novembre de 2023.

La composició de la Junta Directiva és:
Presidenta Àngels Videla
Vicepresidenta i Tresorera Ana Barrera
Vicepresidenta Maria Moñino
Secretària Ariadna Cardelús

Vocal de la Federació ACAPPS Raimon Jané
Vocal de Participació Sheila Cristóbal

Volem que la informació de tot allò que fem i movem des d’ACAPPS (notícies, activitats, participació en accions,…) us arribi més fàcil i ràpid. Per això posem en marxa la Comunitat de Whatsapp d’ACAPPS, on formareu part les persones que ja esteu en un grup de whatsapp d’ACAPPS com les persones i famílies sòcies.
És un canal informatiu i unidireccional. En cas de tenir consultes us haureu de posar en contacte amb nosaltres.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *