Oferta cultural, gratuïta i accessible d’estiu: els concerts “Clàssica a la platja” amb bucle magnètic i motxilles vibratòries

Oferta cultural, gratuïta i accessible d’estiu: els concerts “Clàssica a la platja” amb bucle magnètic i motxilles vibratòries

El Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i l’Auditori, sota el paraigua de Barcelona Obertura i en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, tornen a oferir-nos aquest estiu els concerts gratuïts de ‘Clàssica a la platja’, els dies 11 i 12 de juliol a la Platja de Sant Sebastià. Concerts que comptaran amb un punt d’accessibilitat (al Passeig Marenostrum, 15, davant de l’edifici Desigual). Per a les persones amb sordesa, tindran disponibles 15 motxilles vibratòries i deu bucles magnètics d’ús individual. Per reserves del servei heu de contactar amb Irene Calvis (irene.calvis@liceubarcelona.cat)

ELS CONCERTS GRATUÏTS “CLÀSSICA A LA PLATJA”

11 de juliol, a les 21h a la Platja de Sant Sebastià. Concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

12 de juliol a les 21h a la Platja de Sant Sebastià. Concert del Cor i l’Orquestra Simfònica del Liceu. Comptarà amb la col·laboració del Cor Infantil de l’Orfeó Català.

TOTA LA INFORMACIÓ, AQUÍ

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *