L’11 de juliol, subtitulem en directe el col·loqui previ a la pel·lícula “Lo imposible” a la terrassa de l’Institut de Ciències del Mar

L’11 de juliol, subtitulem en directe el col·loqui previ a la pel·lícula “Lo imposible” a la terrassa de l’Institut de Ciències del Mar

El Servei d’Accessibilitat a la Comunicació de la Federació ACAPPS s’ocuparà de l’accessibilitat per a les persones amb sordesa de l’acte “Cinema d’estiu” que organitza el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a Barcelona.

La sessió de cinema gratuïta i accessible amb subtítols serà l’11 de juliol, a l’Institut de Ciències del Mar (pg. Marítim de la Barceloneta, 37-49. Barcelona). Abans d’apagar llums per veure la pel·lícula escollida, “Lo imposible”, es farà un col·loqui sobre el fenòmen protagonista de “Lo imposible”, els tsunamis i també sobre les eines que hi ha actualment per detectar terratrèmols. Aquest col·loqui comptarà també amb subtítols en directe a càrrec de la Federació ACAPPS.

Un acte interesssant, lúdic, gratuït i accessible que us recomanem especialment. Això sí: cal reserva prèvia. Podeu reservar la vostra localitat (indicant que teniu sordesa i necessitareu veure bé els subtítols) al correu inclusion@csic.es. Més informació en aquest enllaç.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *