A ACAPPS tanquem per vacances el mes d’agost. Tornem a l’activitat el 2 de setembre!

bruts - 26

Hola! Us recordem que amb motiu de les vacances ACAPPS estarà tancat el mes d’agost. Reeprendrem l’activitat i els nostres serveis d’atenció directa el dilluns 2 de setembre. Aprofitem per recordar-vos, també, que fins el 15 de setembre mantenim l’horari d’estiu, de 8:00 a 15:00. A partir del 15, tornarem a l’horari habitual d’ACAPPS de 9:00 a 18:00 de dilluns a dijous i de 9:00 a 15:00 els divendres.

Fins a la tornada, i especialment si aquesta és la teva primera presa de contacte amb ACAPPS, et recomanem que visitis els diferents espais del web: des de la barra superior, en el qui som i el què fem, on expliquem amb detall tots els serveis i porgrames d’atenció directa que oferim a les persones amb sordesa i a les famílies amb fills/es amb sordesa. També us recomanem l’àrea Consulta, on podràs trobar respostes i més informació als teus dubtes (FAQS sordesa i, amb més profunditat, l’Observatori) i l’àrea Informa’t per accedir als nostres butlletins informatius: la capçalera En Moviment, dedicada a les famílies; i Sentim i Parlem, el butlletí general de tota la acció d’ACAPPS. Finalment, a Implica’t, podràs conèixer totes les avantatges de fer-te soci/a d’ACAPPS.

Et desitgem que passis un bon estiu i que gaudeixis de les oportunitats i el temps de les vacances. Ens retrobem el 2 de setembre amb moltes més activitats, fins aviat!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *