Famílies amb fills/es amb sordesa

Quan diagnostiquen el teu fill o filla de sordesa et sobrevenen moltes incerteses i dubtes entorn de com serà tot i, això, sovint pot desencadenar en estats d’angoixa i malestar. És totalment normal viure així una situació que no coneixem i que no esperàvem. L’associació ACAPPS som famílies amb fills i filles amb sordesa que ho hem viscut i ho entenem molt bé. Per això, també us acompanyem i orientem segons la nostra experiència i, com cada cas és únic, a part del suport de la xarxa de famílies, també comptem amb el suport d’una pedagoga especialitzada en l’atenció a famílies i infants amb sordesa.

Davant de qualsevol dubte, t’atenem sempre a través d’aquest correu saaf@acapps.org i et responem al més aviat possible.

Responem a les famílies amb fills i filles amb sordesa

Respon a les primeres preguntes més freqüents que us feu les famílies la Cristina Maté. Ella és mare d’una noia amb sordesa i implants bilaterals i també forma part de la Comissió de Famílies de l’associació, on n’és voluntària. Reconeixem i agraïm la seva tasca, també la de totes les mares que hi són per donar suport a les famílies que ara es troben en la mateixa situació que elles també han viscut.

El meu fill/a té sordesa. On puc trobar orientació en qüestions que afectaran la seva vida?

On podem trobar suport emocional per a les famílies?

On puc trobar famílies amb qui compartir la meva situació i en quins espais ho podré fer?

Com ens vinculem les famílies amb l'associació?