Estrenem nova web i publiquem el butlletí de gener-febrer!

La Federació ACAPPS continua endavant amb l’objectiu d’enfortir l’entitat, necessari per avançar i aconseguir millorar el nostre treball en la defensa dels drets de les persones sordes i famílies amb fills/es sords/es i per incrementar la qualitat dels Serveis d’ACAPPS. Per això i perquè la comunicació amb els socis i sòcies -i la societat en general -és essencial, estrenem, i us presentem, la nova web.

 

Coneix-la a fons!

Us convidem a visitar i navegar una estona per la nova web, més visual i on, sobretot, la informació es troba de forma clara i pràctica. Des de la mateixa barra superior podreu accedir tant a la informació corporativa com a tots els serveis de l’entitat: atenció i suport a les famílies i persones sordes postlocutives, gestió i treball social, inserció laboral i accessibilitat.

Des de cada servei podreu accedir a una relació de recursos del vostre interès, com les assegurances per a implants i audiòfons, prestacions socials i ajudes econòmiques, programa de logopèdia, entre altres.

Us animem a visitar-la regularment ja que publicarem periòdicament informacions del vostre interès a Actualitat i a l’Agenda. També, amb la nova web fem més visible la col·laboració de les entitats, públiques i privades, que fan possible la nostra tasca social.

 

I publiquem el butlletí informatiu de gener-febrer!

També podeu consultar el butlletí -aquesta edició bimensual- de gener i febrer amb l’actualitat d’accessibilitat, inserció laboral, atenció a famílies i persones sordes postlocutives, entre altres. Us el podeu descarregar clicant a aquest enllaç:

Butlletí Informatiu de Gener-Febrer

Butlletí Informatiu Laboral Incloem. Gener-Febrer

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *