Vine a conèixer ACAPPS: el 22 de febrer farem una presentació dels nostres Serveis!

Vine a conèixer ACAPPS: el 22 de febrer farem una presentació dels nostres Serveis!

Has perdut l’audició? Tens un fill/a amb pèrdua auditiva? Ets una persona sorda i busques feina?

El proper dijous 22 de febrer farem, a ACAPPS, una presentació dels nostres Serveis: el d’Atenció i Suport a les Famílies i a les persones sordes postlocutives, el d’Inserció Laboral i el d’Accessibilitat a la Comunicació.

L’Associació Catalana per a la Promoció de les Persones Sordes fa 25 anys que treballem per a les persones sordes i les famílies amb fills/es amb discapacitat auditiva. Per això, volem que els nostres serveis d’atenció arribin a totes les persones i famílies que els necessitin. Si ets pare o mare d’un fill/a amb sordesa; si has anat perdent l’audició amb els anys; si ets una persona sorda: aquesta xerrada t’interessarà, no dubtis en venir!

Dia: dijous, 22 de febrer. 18:00

Lloc: ACAPPS. c. Tres Senyores, 7. Barcelona.

Confirma la teva assistència a: acapps@acapps.org tel: 93 210 55 30  whatsapp 600 401 631

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *