El 13 de juny, participa a l’assemblea de socis i sòcies d’ACAPPS

El 13 de juny, participa a l’assemblea de socis i sòcies d’ACAPPS

El proper dimecres 13 de juny tindrà lloc l’Assemblea Anual d’ACAPPS, oberta a totes les persones associades.

Què fem a l’Asssemblea?

L’Assemblea és un punt de trobada anual de tots i totes els qui formem ACAPPS: els membres de la Junta Directiva, les persones sòcies i l’equip de professionals. És l’oportunitat d’explicar què hem fet durant l’any anterior (el 2017) i també és un exercici de transparència en què es fan públic els comptes: ingressos, despeses i distribució de la despesa. Un cop presentem públicament aquesta informació, sou els socis i sòcies els/les qui aproveu l’activitat. Així, els membres de la Junta i els professionals dels serveis d’ACAPPS per al període 2018-2021, d’acord amb el calendari electoral enviat als socis/es el passat 9 de març.

Per què és important que hi siguis?

Perquè com a soci/a tens el dret a participar-hi i per a l’entitat, a més, és important que hi sigueu: ens podeu fer arribar els vostres dubtes, consultes i/o propostes i us podem respondre directament. És un espai de trobada i de diàleg que creiem necessari per a la salut del govern de l’associació.

APUNTA-T’HO A L’AGENDA:

Dia: dimecres 13 de juny. 1a convocatòria: 18:00   2a convocatòria: 18:30

Lloc: ACAPPS. C. Tres Senyores, núm. 7, baixos. Barcelona.

Accessibilitat a la Comunicació: hi haurà subtitulació en directe i bucle magnètic.

Per a dubtes i/o més informació: a/e acapps@acapps.org  whatsapp 600 401 631  tel. 93 210 55 30

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *