Ja es poden demanar les ajudes PUA. La data límit per presentar la sol·licitud és el 16 d’agost

Ja es poden demanar les ajudes PUA. La data límit per presentar la sol·licitud és el 16 d’agost

Us informem que, des del 16 de juny, està oberta la convocatòria pública per a la concessió del Programa d’ajuts d’atenció social a les persones amb discapacitat (Ajudes PUA) del departament de Treball, Afers Socials i Fanílies. Enguany les condicions de les Ajudes tècniques per a persones amb discapacitat auditiva són les següents:

Sol·licituds i terminis

Les sol·licituds s’hauran de formalitzar en els impresos facilitats per qualsevol Oficina de Benestar Social, adjuntant els documents que es demanen. També podeu trobar més informació i descarregar la sol·licitud a l’Oficina Virtual de Tràmits del web de la Generalitat (tema serveis socials – discapacitat) 

El termini de presentació és el dijous 16 d’agost de 2018

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *