Amb el COCARMI, lamentem la manca de consens al Parlament per crear una comissió sobre la discapacitat

Amb el COCARMI, lamentem la manca de consens al Parlament per crear una comissió sobre la discapacitat

Des de la Federació ACAPPS, com a entitat membre del COCARMI, principal moviment de defensa dels drets del col·lectiu a Catalunya, lamentem que els diferents grups polítics del Parlament hagin estat incapaços de posar-se d’acord per aprovar la creació d’una comissió de seguiment de les polítiques relacionades amb les persones amb discapacitat.

Per al COCARMI, és fonamental que es constitueixi una comissió que abordi i visualitzi de manera transversal i global tots els assumptes que afecten les persones amb discapacitat i les seves famílies i, així, col·loqui la discapacitat al centre de l’agenda política, deixant enrere el lloc marginal que ara per ara ocupa.  “Avui hem perdut una oportunitat més a Catalunya per avançar en el reconeixement dels nostres drets des d’una perspectiva de drets humans”, ha dit el president del COCARMI, Antonio Guillén. En la mateixa línia s’ha expressat la seva vicepresidenta, Rosa Cadenas “estem decebuts perquè, un cop més, en un moment de recuperació econòmica i, a priori, d’estabilitat política, topem amb la dificultat de prioritzar l’agenda social”.

 

Enllaços relacionats:

El moviment català de la discapacitat oferim al Parlament la nostra col·laboració per construir polítiques socials més inclusives

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *