FIAPAS celebra els 40 anys amb la campanya #QueLoEscucheTodoElMundo

FIAPAS celebra els 40 anys amb la campanya #QueLoEscucheTodoElMundo

Nascuda d’un grup de mares i pares l’any 1978 amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels seus fills/es amb discapacitat auditiva per a un futur amb igualtat d’oportunitats i inclusiu, FIAPAS celebra el seu 40è aniversari.

La confederació, de la qual en som entitat membre amb altres associacions i federacions d’arreu de l’estat, s’ha convertit en un espai d’intercanvi d’experiències i de formació. Som totes famílies, persones sordes i professionals que treballem plegats per defensar la igualtat de drets per a totes les persones sordes.

Amb motiu dels 40 anys i coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Sordesa, compartim la campanya #QueLoEscucheTodoElMundo #laEmociónQueNosUne

Vídeo #LaEmociónQueNosUne. 40 ANYS FIAPAS.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *