Aprenem, experimentem i creem digitalment gràcies als tallers #MeetAndCode

Aprenem, experimentem i creem digitalment gràcies als tallers #MeetAndCode

A ACAPPS ens hem sumat a la Setmana Europea de la Programació, al #MeetAndCode 2018, que es celebra del 6 al 21 d’octubre, amb l’objectiu d’estimular les competències digitals dels joves a través de tallers 100% pràctics.

En aquest marc, hem ofert dos tallers per aprendre com es fan les tècniques digitals Magic Vine i Stop Motion, que ha impartit Aurora Gasull, especialitzada en 3D amb el màster d’animació per ordinador i síntesi d’imatge.

Els resultats del taller en què hem treballat la tècnica Magic Vine han estat espectaculars. Els i les participants van produir, en les 6 hores de les dues sessions, les seves pròpies creacions digitals.

Aquí en teniu uns tastets:

 

 

DEMÀ, DIVENDRES  19: TALLER ANIMACIÓ STOP MOTION

Això està fet amb STOP MOTION: projecte Target. 100% happy

Si vols saber com es fa i començar a fer creacions amb la tècnica de l’stop motion, apunta’t a aquest taller. A partir de fotografies que farem, crearem seqüències en moviment aconseguint aquest efecte.

Durada: 3 hores

Dia: 19 d’octubre, de 17.00 a 20.00

Lloc: Espai Jove La Fontana (sala Tallers). c. Gran de Gràcia, 190. Barcelona.

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *