Vols conèixer com són els processos de selecció d’una empresa com GAES?

Vols conèixer com són els processos de selecció d’una empresa com GAES?

El proper dimecres 7 de novembre, des del Servei d’Inserció Laboral d’ACAPPS farem una visita a les instal·lacions de GAES, una companyia líder dedicada a la producció i comercialització d’audiòfons: www.gaes.es

Parlarem amb tècnics/ques de l’equip de Recursos Humans de l’empresa que ens explicaran com són els seus processos de selecció de personal, què és el que més valoren d’un candidat/a, quins perfils professionals necessiten i uns quants consells sobre com enfocar l’entrevista de feina. Tot seguit, farem un “tour” a la fàbrica.

Si estàs buscant feina, tens discapacitat auditiva i t’interessa venir, digue’ns-ho al correu laboral@acapps.org o per whatsapp al 600 401 631. (PLACES LIMITADES).

Dia: dimecres, 7 de novembre. D’11 a 12:30

Lloc: GAES. c. Pere IV, núm. 160. Barcelona

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *