El 14 de març, no et perdis la presentació del film Máis ca Vida i de la metodologia DIMMB!

El 14 de març, no et perdis la presentació del film Máis ca Vida i de la metodologia DIMMB!

Tenim el plaer de convidar-vos a la projecció del documental Máis ca Vida i de l’obra Vida del director i actor Rubén Ríos, obres protagonitzades per persones amb discapacitat. El Rubén també és el creador de la metodologia DIMMB, en què ACAPPS ha estat l’entitat escollida per desenvolupar-la a Catalunya. Amb el DIMMB obrirem una porta al cinema i a les arts escèniques per incrementar les oportunitats per trobar feina de les persones amb discapacitat.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA PRESENTACIÓ MÁIS CA VIDA I DIMMB

Durant l’acte, Rubén Ríos explicarà com, després d’haver produït Máis Ca Vida i Vida, li sorgeix la necessitat de crear aquesta metodologia. Per part d’ACAPPS, l’Àngels Videla, presidenta de l’entitat, i l’equip facilitador del DIMMB a Catalunya explicaran com farem realitat el projecte amb la participació de 12 persones amb discapacitat auditiva.

Per a la nostra entitat és una oportunitat ser impulsors d’aquest projecte a Catalunya, que culminarà amb la gravació d’un curtmetratge amb els nostres participants i que estem segurs hi posaran tot el seu cor. Perquè serà molt més que una formació: serà una experiència que canviarà les seves vides:

ACAPPS porta la metodologia DIMMB a Catalunya

 

RESERVA’T LA DATA, ANOTA-T’HO A L’AGENDA!:

DIA: dijous, 14 de març, a les 17:00
LLOC: Espai Jove La Fontana (sala d’actes) .
c. Gran de Gràcia, 190. Barcelona.

INSCRIPCIONS:

L’entrada és lliure però l’aforament és limitat. Per això, és imprescindible que us inscriviu a l’acte:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA PRESENTACIÓ MÁIS CA VIDA I DIMMB

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu federacio@acapps.org o per telèfon al 93 201 55 30

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *