Un dia dedicat a l’esport inclusiu: 1er Festival La vida sense Límits, a Empuriabrava (Costa Brava)

Un dia dedicat a l’esport inclusiu: 1er Festival La vida sense Límits, a Empuriabrava (Costa Brava)

El diumenge 5 de maig podreu disfrutar d’una dia dedicat a l’esport i l’oci inclusiu, amb tallers i concerts en dos espais del Passeig Marítim d’Empuriabrava. Es tracta de la primera edició del Festival La Vida sense Límits, que neix amb l’objectiu d’augmentar la consciència social del col·lectiu, dels seus drets i necessitats, la inclusió social i la vida independent.

Entre les múltiples activitats que s’oferiran, hi ha activitats aquàtiques de vela, kayak i busseig inclusiu, esports d’equip com el futbol i el bàsquet, tallers d’equinoteràpia, ioga, escacs, entre altres. També hi haurà tallers d’art i concerts durant la jornada.

Tots els tallers que oferirà el Festival són gratuïts i oberts a tothom.

Hi haurà una empresa encarregada de l’accessibilitat comunicativa amb subtitulació en directe i intèrpret de llengua de signes.

IMPRESCINDIBLE: Cal que us inscriviu al taller que voleu realitzar i indicar quina mesura d’accessibilitat necessiteu amb antel·lació a l’acte. Inscripcions al correu: festival@lavidasinlimites.com  tel. 604 252 754

MÉS INFORMACIÓ: https://www.lavidasinlimites.com/es/1446396/festival

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *